Kampstart 19:30 i PM Montage Arena

Herlev har momentum. Og det har SønderjyskE også for øjeblikket.

Vi står derfor overfor en yderst spændende match, hvor et dejligt spillende Eagles-mandskab møder et SønderjyskE-hold fuld af god moral.

Tre gange har SønderjyskE været nede med 0-2 i de seneste tre kampe, og tre gange er det blevet til en sejr og en stærk vending. Det er noget, der giver selvtillid og efter en forfærdelig start med et nul i de to første kampe, er SønderjyskE rykket op i toppen igen.

Daniel Madsen scorede to gange mod Rødovre, og havde denne forklaring på nylig succes efter kampen, da han talte med Der Nordschleswiger.

- Jeg ved ikke, hvorfor vi først vågner op, når vi kommer bagud. Havde jeg svaret, ville jeg gøre noget, men vi behøver åbenbart et wake up call, før vi sætter i gang. Vi løb bedre på skøjter i anden og tredje periode, brugte isen bedre og fik bedre fat i spillet, sagde Madsen til avisen. 

Herlev spillede bare glimrende ishockey i Odense tirsdag aften. Førstekæden kørte på skinner og resten af Herlev-mandskabet supplerede glimrende op. Det var også værd at bemærke, at Eagles havde fin kontrol over spillet i egen zone, når Odense forsøgte at presse. Spændende om Herlev kan holde momentum og måske spille sig længere op i tabellen end i de seneste sæsoner.

Historikken: Den står 2-2 i de seneste fire og tætte kampe mellem Herlev og SønderjyskE i PM Montage Arena. Seneste opgør i januar vandt Herlev med 4-2.

Statistikken: Det er bemærkelsesværdigt, at Brett Thompson har ramt otte point i de seneste fire kampe, mens SønderjyskE med kun to importforwards har formået at score 15 gange i åbent spil i de seneste tre kampe. 

Duellen: Førster, Frank og Eskildsen udgør en rutineret og stærk tredjekæde hos SønderjyskE, og det skal blive spændende at se, om Linnet, Molge og Gath matcher de mange kampe, SønderjyskE byder ind med der. 

Det forventer vi: Historikken fortæller altså om tætte kampe, og der er ikke grund til at tro andet end en ny af slagsen - hvis altså SønderjyskE kan styre hjemmeholdets førstekæde. 

Skader/karantæner: Anthony Nigro og MacGregor Sharp har ikke spillet de seneste kampe for SønderjyskE, mens Herlev hidtil har holdt sig mere eller mindre fri for skader. 


OPTAKT: Odense Bulldogs-Herning Blue Fox OPTAKT: Aalborg Pirates-Rødovre Mighty Bulls