Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Vi er i sidste spillerunde og mens Aalborg Pirates har sikret sig førstepladsen og en serie mod Herlev Eagles, er der er stadig tvivl om, hvem Odense Bulldogs tørner sammen med i de kommende kvartfinaler. 

Fynboerne møder enten Herning eller SønderjyskE, der møder hinanden i Vojens og med Rungsted i gang i Herlev, ved fynboerne formentlig ikke før slutsirenen, hvem de skal møde. 

Så mon ikke træner Thompson bare beder sine spillere om at give den gas frem mod fredag og finde kadencen efter to ikke helt tilfredsstillende indsatser mod Esbjerg og Herning?

- Vi spillede slet ikke op til vores bedste. Vi mistede for mange pucke undervejs og havde svært ved at få sat vores spil. Alligevel blev det en tæt kamp hele vejen. Det kan vi jo godt glæde os over. Nu må vi se, om vi rammer ind i Herning igen i kvartfinalen, sagde Mathias Mølgaard til Sportherning.dk efter kampen søndag eftermiddag i Kvik Hockey Arena, som Odense tabte med 2-3. 

Aalborg Pirates skal i gang igen efter Continental Cup-weekenden, der bragte to nederlag hjemme i Sparekassen Danmark Isarena. Måske var hovederne ikke helt med hos Aalborg-spillerne i den internationale finale?

Nu skal rytmen findes inden fredagens kamp mod Herlev. 

Det forventer vi: At Odense vil forsøge at komme med fysik og arbejde tungt mod et teknisk stærkt Aalborg-hold, som fynboerne ofte har problemer med. På den baggrund er Aalborg favorit i aften.

De indbyrdes kampe: Aalborg har altså tjek over fynboerne i denne sæson. 24 mål og fire rene sejre. Klart momentum.

Skader/karantæner: Odense var i Herning uden Anton Schou, mens Aalborg senest spillede Continental Cup søndag uden Anderson, Morin, Curti, Panelin-Borg, Martin Højbjerg, Bjorkstrand og Kabanov. Mon ikke mindst et par af dem er klar på fredag

Hold øje med: Mathias Mølgaard er en type spiller, der kan irritere Aalborgenserne. Spiller med stor fysik og masser af tryk. Hos Aalborg er østrigske Emilio Romig kommet ganske godt ind på holdet og skal i fart frem til slutspillet. 

Statistikken: Begge hold kommer ind med to nederlag i lommen fra weekenden. Aalborg altså 0-4 og 1-4 mod Krakow og Karaganda i Continental Cup, mens Odense tabte en 2-0-føring mod Esbjerg fredag aften, inden nederlaget mod Herning. 


OPTAKT: SønderjyskE-Herning Blue Fox TV2 SPORT X OG PLAY med kæmpe ishockeyaften i morgen