Kampstart 20:00 i Spar Nord Arena

Veteranmatch i Odense i aften, hvor hjemmeholdet tager imod Frederikshavn White Hawks, der kommer formstærkt til Fyn. 

White Hawks har fået fem point i to kampe mod SønderjyskE og Rungsted og står nu midt i kampen om Metal Final4-pladserne, og det endda uden strategen Jesper Jensen, der har været ude i den seneste håndfuld kampe.

Det er et White Hawks-hold, der stadig - som under Pasanen - ser ganske taktisk velskolet ud, men også et hold, der tør "agere" lidt mere under den nye træner Pelle Hånberg.

På positivsiden noterer man sig, at Alex Bumagin stille og roligt begynder at finde en vis form, og kan han bare spille til 90 procent af sit allerbedste, vil det være stort for Frederikshavn, der også har fundet en giftig førstekæde i form af Frederiksen, Trkulja og Halme.

Odense Bulldogs-mandskabet har haft en uges kamppause siden 1-2-nederlaget i Esbjerg og er på den konto blevet passeret af flere hold i den meget tætte tabel, der kun har Rødovre som "udestående" lige nu. Så intet er tabt for fynboerne i kampen om Metal Final4-billetterne. 

Vigtig uge for Bulldogs, der møder Rungsted og Esbjerg i løbet af de næste syv dage. De tre kampe kan virkelig blive definerende for Odense, hvis fynboerne vil med i det "første fine selskab" i denne sæson. 

Hold øje med: Det er svært ikke at sige Daniel Trkulja, når man taler om Frederikshavn for øjeblikket. Svenskeren hører til ligaens varmeste spillere netop nu. Hos Odense har Jesper Thörnberg med otte point leveret den vare, som han er købt ind til.  

Det forventer vi: At Odense får sværere ved at levere den lynstart, som holdet har lavet mod både Herlev, Rødovre og Rungsted i de seneste hjemmekampe. Frederikshavn står godt i banen for øjeblikket og kommer til at skabe en jævnbyrdig kamp i Spar Nord Arena i aften. 

Skader/karantæner: Oliver True og Rasmus Simonsen har senest været ude hos Odense, mens Frederikshavn har spillet uden Jesper Jensen, Jonas Jakobsen og Nikolaj Kristensen i kampene mod SønderjyskE og Rungsted.

Statistikken: Vi noterer os, at der er duel mellem Tadeas Galansky og Stefanos Lekkas, der er nummer et og to på redningsprocenter i målmandsstatistikken. 

Historikken: De to hold leverede en ganske opsigtsvækkende serie af kampe i sidste sæson, hvor både Odense og Frederikshavn vandt tre kampe på udebane. Nordjyderne vandt en enkelt kamp i overtid i Odense, ellers alt i ordinær tid. 


OPTAKT: Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls VIDEO: MARCUS OLSSON efter Frederikshavn-Rungsted