Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Lokalopgør i Odense i aften mellem to efterhånden meget ambitiøse mandskaber, der formentlig drømmer om at gå hele vejen både i Metal Final4 og det slutspil, der følger i foråret, når vi kommer så vidt.

De to hold kommer fra fredagskampe med forskelligt udfald. 

Rungsted var for stærke for Odense (2-0) i Bitcoin Arena, mens SønderjyskE omvendt vandt 5-2 over Aalborg hjemme i Frøs Arena. Men i kampene forinden udfaldet omvendt - sejr til Odense i Aalborg, nederlag til SønderjyskE i Rødovre, og det siger vel alt om, hvor jævnbyrdig Metal Ligaen efterhånden tager sig ud.

Alle kan slå alle, og derfor er dagsformen uhyre vigtig i hvert eneste opgør. 

- Vi viste en god arbejdsmoral i fredags i kampen mod Aalborg og det skal vi også gøre i morgen i Odense. Bulldogs er et rigtigt godt hold. De spiller simpelt og de spiller hurtigt og arbejder stenhårdt. Sidst mødte vi op i Odense uden den rigtige indstilling til at vinde ishockeykampe. Nøglen til at vinde ishockeykampe starter med hårdt arbejde og en god disciplin, for i sidste kamp så vi hvor afgørende specialteams var, lyder det fra cheftræner Mario Simioni.

Han hentyder til det seneste opgør i Odense, hvor fynboerne scorede tre gange i overtal og hele to gange i undertal. 

Og det er naturligvis målet for Bulldogs at presse SønderjyskE hårdt fra start og dermed fremtvinge de udvisninger, der sagtens kan blive afgørende i de to mandskabers tredje indbyrdes opgør i sæsonen. 

Historikken: Odense har to sejre mod SønderjyskE med ind til lokalopgøret. Det blev 3-2 i Vojens i den første match, mens 5-1-sejren i Odense senest var mere end overbevisende. 

Det forventer vi: En hård og fysisk fight, hvor SønderjyskE's store mål er at stå imod Odenses tunge og fysiske pres. Formentlig bliver det tættere end sidst, men Odense har lige nu en mental overhånd over sønderjyderne. 

Skader/karantæner: SønderjyskE havde Steffen Frank og Nicolai Bryhnisveen ude senest mod Aalborg og Mathias Borring er stadig langtidsskadet. Odense tabte i Rungsted med et skadesfrit hold. 

Statistikken: Formbarometeret siger ni point til SønderjyskE, otte point til Odense i de seneste fem kampe. Også det taler for en jævnbyrdig match.

Hold øje med: Cam Spiro scorede sit første mål for SønderjyskE mod Aalborg fredag aften og faldt rigtig godt ind i spillet for Mario Simionis mandskab. Hos Odense er Otto Nieminen en skarp, men måske lidt overset målscorer, der har en formidabel evne til at stå de rette steder. 

 


OPTAKT: Herlev Eagles-Esbjerg Energy HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Herning-Rødovre