Kampstart 20:00 i Rødovre Centrum Arena

Rødovre Mighty Bulls er mere optimistiske end nogensinde i denne sæson. 

To sejre over Rungsted Seier Capital har givet Magnus Sundquists mandskab blod på tanden frem mod opgøret mod Odense. Mighty Bulls har haft marginalerne med sig og samtidig spillet med både effektivitet og disciplin i de to kampe mod de gamle rivaler, men kampe mod Odense er ikke lige Rødovres smag i denne sæson. 

Det blev 7-1 til Odense i den første indbyrdes kamp og senest bankede fynboerne Rødovre med hele 9-2, og det endda også i Rødovre Centrum Arena.

- Jeg synes vi spillede en rigtig god kamp i Rungsted, hvor vi gik en smule for meget ned i sidste periode, men dejligt og fortjent med en sejr. Vi skal helt klart være tilfredse med fem point ud af seks mulige mod Rungsted. Personligt var det skønt at score og hjælpe holdet til sejr, siger Rødovre-backen Måns Hansson til klubbens hjemmeside. 

- Vi har lige nu en god følelse på holdet, hvor vi tror på tingene og på de ting vi arbejder med hver dag. Den følelse skal vi ride videre på. Vi er helt klar over, at Odense er et godt hold. Vi skal bare spille bundsolidt defensivt, så har vi præcis som til alle andre kampe en chance for at vinde i morgen, lyder det. 

Fynboerne har holdt fri i midtugen og spillede to gode kampe i sidste weekend. Det blev 5-1 over SønderjyskE fredag aften, mens en tæt kamp i Herning lørdag endte i et 1-3-nederlag. Solide kampe af Odense, der stensikkert kommer tungt tacklende og aggressivt i forsøget på at overrumple Rødovre, som det har været tilfældet i de to første kampe i sæsonen.

Historikken: I begge kampe hidtil har Odense bragt sig hurtigt foran og hurtigt lukket kampen ned. Det har givet sejre på 7-1 og 9-2 og Odense har gennemgående haft tjek over Rødovre i de seneste sæsoner.

Statistikken: Gunars Skorvcovs har skudt sig helt op på andenpladsen på topscorerlisten med 20 point (10+10). Hos Rødovre hedder topscoreren Gustaf Berling med 12 point (8+4). 

Skader/karantæner: Odense senest uden Gorm Topholt og Nicolai Weichel, mens Rødovre spillede uden Mads Eller, Alberto Pison og Magnus Povlsen mod Rungsted. Sidstnævnte er tilbage efter overstået karantæne. 

Det forventer vi: Trods gode resultater mod Rungsted får Rødovre det vanskeligt mod Odense, der vil komme med "et tungt læs tacklinger" fra kampens begyndelse. Gæsterne er favorit.

Hold øje med: Naturligvis Måns Hansson, der var flyvende onsdag for Rødovre. Hos Odense kan Igor Merezhko med sin offensive tilgang være med til at drille Rødovre-defensiven. 


EN SPILLEDAGS KARANTÆNE TIL David Grubak, Rungsted OPTAKT: Frederikshavn WH-Herlev Eagles