Kampstart 19:30 i Bitcoin Arena

DM-finalerevanche i Bitcoin Arena, hvor SønderjyskE kommer på besøg. 

Og det er et sønderjysk mandskab med selvtillid, der rammer Rungsted efter to sejre på 3-0 og 1-0 over Esbjerg. 

- Det var to gode sejre til at slutte året af med. Vi går ind i det nye år med en placering i top fire på trods af mange opture og nedture. Havde det været en normal sæson, havde vi været nummer syv med de resultater, men ligaen er så jævnbyrdig i den her sæson, at vi ligger bedre i forhold til de point, vi har fået, sagde SønderjyskE-træner Mario Simioni efter de kampe til Der Nordschleswiger. 

Rungsted kunne ligeledes glæde sig over "to gange nul" i juledagene, hvor det blev 2-0 og 4-0 i kampene mod Rødovre. Det skaber naturligvis også ny optimisme hos de forsvarende mestre, der ruller noget op og ned i indeværende sæson.

Men Rungsted holder stadig andenpladsen. Dog med et par kampe mere end konkurrenterne. Spillemæssigt blev det også langt bedre for Rungsted i kampene mod Rødovre, hvor en slap omgang defensiv blev erstattet af godt stramt spil foran Thomas Lillie.

Det forventer vi: Der har været ganske mange scoringer i de to klubbers indbyrdes opgør hidtil. Men i aften synes det altså at blive anderledes. Både Rungsted og SønderjysKE er stærkt kørende i de bageste geledder. 

Skader/karantæner: Bertram Jelert, Anders Poulsen, Mattias Persson og Mikkel Persson sidder udenfor hos Rungsted ifølge kampprogrammet. SønderjyskE spillede den sidste kamp mod Esbjerg uden Christian Silfver, Daniel Kønig Hansen, Anthony Nigro, Patrick Galbraith og Frederik Bjerrum.

Historikken: To gange har Rungsted vundet i Frøs Arena i denne sæson - den ene gang i straffeslag, mens SønderjyskE har taget den enlige kamp i Bitcoin Arena, hvor det blev til en 5-2-sejr tidligt i sæsonen.

Statistikken: To brandvarme målmænd: Thomas Lillie har holdt buret rent siden han blev skiftet ind i 1-4-nederlaget i Esbjerg, mens Henriksen altså holdt Esbjerg fra fadet med to shutouts.

Hold øje med: Lucas Andersen er stærkt kørende for tiden sammen med de nye kædemakkere Marcus Olsson og Mario Lucia. Justin Maylan er kommet glimrende ind på SønderjyskE-holdet som center i andenkæden. 

 


OPTAKT: Herlev Eagles-Frederikshavn White Hawks OPTAKT: Esbjerg Energy-Odense Bulldogs