Rasmus Nielsen vender hjem til barndomsklubben Herning.

Der er gang i både forlængelser og klubskifter hos nogle af Metal Ligaens mest rutinerede spillere for øjeblikket. Rasmus Nielsen skifter fra SønderjyskE til barndomsklubben Herning Blue Fox. Det blev offentliggjort tidligere i dag. 

Nielsen er 28 år og runder i næste sæson 600 kampe i Metal Ligaen. Han har været i Vojens og omegn i de seneste tre sæsoner. Nu vender han tilbage til Herning. 

Herningenserne kan dermed se frem til at få en af ligaens mest hårdtarbejdende forsvarsspillere tilbage på holdkortet.

– Det er mig en stor glæde, at Rasmus har valgt at vende hjem til sin barndomsklub. Med 571 kampe i den hjemlige liga samt landsholdserfaring i en alder af blot 28 år, får vi en spiller hjem med stor rutine. Rasmus er i sin bedste alder, og er fortsat motiveret og opsat på at gøre en forskel for Herning Blue Fox.

– Han besidder et naturligt ledergen, der inspirerer andre til at blive bedre, og med sit stabile høje niveau får han naturligvis en stor rolle på holdet fremover. Med Rasmus på plads de næste 2 år er fundamentet på holdet styrket, og vi forventer os samtidig, at han med sit store hjerte for klubben, vil være klar til at tage et kæmpe ansvar og ligeledes være en rollemodel for de unge i den kommende sæson, fortæller Blue Fox’ sports- og talentchef Martin Struzinski.


KLAR TIL SÆSON NUMMER 16: Mads Lund forlænger med SønderjyskE Kyle Wharton forlader SønderjyskE