I morgen begynder Metal Ligaen igen. Vi leverer i løbet af mandagen fem hurtige fokuspunkter for hvert mandskab frem mod næste del af grundspillet. Her SønderjyskE, der ligger nummer seks i tabellen

* Stabilitet: Den ene dag tror man, SønderjyskE er et tophold, den næste dag spiller sønderjyderne som et halvtamt kvartfinalehold. Det går for meget op og ned for SønderjyskE – og sikkert også for Mario Simionis smag.

* Hvem er bomberen? Det er vel et krisetegn for angriberne, at Mike Little er suveræn topscorer for SønderjyskE. Josh McDonald har scoret otte mål, men tre af dem kom i samme kamp i Esbjerg, men ellers er det meget småt med kirsebær fra de sønderjyske importangribere. Der er næppe tvivl om, at Kim Lykkeskov ringer hid og did for at finde en mand, der kan finde nettet som import nummer otte.

* Continental Cup: SønderjyskE skal ud i ”dobbeltbelastning” med en eller to hårde europæiske weekender.  Det kostede for Rungsted i starten af sæsonen at spille med i CHL, hvad med SønderjyskE, der har kampe både tirsdag og tirsdag rundt om den kommende weekends hjemmebane i Continental Cup.

* Mike Little: Sikke en back, Mario Simioni og Kim Lykkeskov har fundet der. Mon ikke han foreløbig kan kåres til Metal Ligaens bedste back?

* Frøs Arena: SønderjyskE plejer at være ”en magt” på hjemmebane, men tre sejre, tre nederlag i overtid og to nederlag er ikke tilfredsstillende. SønderjyskE er kun det sjettebedste hold i Metal Ligaen på hjemmebane trods den store opbakning. Det skal der rettes op på.


Restart: Rødovre Mighty Bulls Restart: Herning Blue Fox