"Spøgelsesbilletter" giver pote hos Mighty Bulls

Rødovre Mighty Bulls var den første af Metal Liga-organisationerne til at tilbyde støtter, tilskuere, sponsorer og alle mulige andre at købe billetter til de slutspilskampe, der aldrig blev gennemført.

Og det har været en succes.

Salget er røget et stykke op over 50 procent - helt nøjagtig 67 procent - og der er mange, der har støttet med mere end en enkelt billet. Blandt andet den danske NHL-legende Jannik Hansen, der har købt 20 billetter for at give en hånd til Mighty Bulls. 

- Vi vil tjene godt 300.000 kroner på to slutspilskampe og det er det beløb, vi har lagt ind i vores budget og som vi virkelig mangler nu. Vi er ærligt talt godt udfordret og en økonomisk dårlig situation, sagde direktør Bjørn Sørensen for nylig til Rødovre Lokal Nyt. 

- Det er altså hos os, som hos alle andre ishockeyklubber i Danmark… det kniber økonomisk for at sige det mildt. Vi taber jo en masse penge, når vi ikke spiller slutspil og derfor har vi valgt at prøve det her initiativ med støttebilletter, og vi håber, at det store fællesskab omkring klubben er klar til være med, lød det. 

Der er stadig mulighed for at købe "billetter" til slutspillet i Rødovre. Linket er lige her: 

Støttebilletter til Rødovre Mighty Bulls


Herlev: Biletter til støttefest kan købes allerede NU Bare der var ishockey i morgen