SønderjyskE-træneren glædede sig over afslutningen på de to kampe mod Esbjerg i juledagene

Det var en glimrende afslutning på året for SønderjyskE og Mario Simioni. For trods en del skader lykkedes det for sønderjyderne at vinde 3-0 og 1-0 (efter straffe) over rivalerne fra Esbjerg Energy. Derfor var det også en tilfreds Simioni, der efter kampene gjorde status overfor Der Nordschleswiger.

- Det var to gode sejre til at slutte året af med. Vi går ind i det nye år med en placering i top fire på trods af mange opture og nedture. Havde det været en normal sæson, havde vi været nummer syv med de resultater, men ligaen er så jævnbyrdig i den her sæson, at vi ligger bedre i forhold til de point, vi har fået, siger Simioni til avisen.

- Vi viste ting (i kampene mod Esbjerg), som vi kan bygge videre på, i stedet for, at vi konstant skyder os selv i foden. Vi begik også fejl mod Esbjerg, men dem fik vi selv rettet. Og så havde vi ”Nico” i målet, der stod rigtig godt.

- Vores spil i tre mod tre var det bedste i hele sæsonen, og jeg glæder mig også over, at vores tredje periode var den bedste i kampene mod Esbjerg. Når vi kommer til slutspillet, er jeg sikker på, at vi kommer til at opleve en del kampe, hvor stillingen er uafgjort inden tredje periode, siger Simioni om vigtigheden af at være ”skarp til sidst”.

SønderjyskE spiller i Rungsted i morgen, og kan med en sejr passere de forsvarende mestre i tabellen og rykke op på andenpladsen.


OPTAKT: Esbjerg Energy-Odense Bulldogs Henriksen: - Jeg kan ikke klage