Sønderjysk ishockey fortsætter med at være en god forretning

Det var ikke overskuddet på ishockeyen, der vakte de store overskrifter, da SønderjyskE-koncernen i går præsenterede sit resultat for det forgangne regnskabsår. Det var et underskud på 8,7 millioner kroner i koncernens fodboldafdeling, hvor man afstod fra at sælge spillere og performede dårligere end forventet. Sidstnævnte kostede tv-penge. 

Til gengæld kunne man altså i det lidt mere stille glæd sig over, at ishockeyen igen gav et stort overskud - set med ishockeyøjne - på 677.000 kroner. 

– For SønderjyskE Ishockey var det en form for ”turnaround” efter to hårde sæsoner. Det blev en sæson, der endte med, at vi igen fik medaljer og kom i finalen, hvilket var en stærk bedrift, og vi nåede Final 4, så vi nåede alle vores målsætninger. Det gjorde vi også økonomisk, hvor der er lavet et fantastisk resultat i et svært ishockeymarked, som ikke er kendt for de store bundlinjer. Det er et vanvittigt flot resultat, der også gør, at vi bygger yderligere lag på vores egenkapital, siger den administrerende direktør Klaus Rasmussen til klubbens hjemmeside. 

Der forventes også et positivt resultat for regnskabsåret 2019/2020.


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Odense Bulldogs OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Herning Blue Fox