Hvem er øverst og nederst i at kreere muligheder - se listen her

Der er masser af parametre at måle kampe og resultater på, og Metal Ligaen samarbejder "i kulissen" med det russiske bureau Instats, der analyserer kampene via de videooptagelser, som klubberne leverer. Instats går i detaljen, og således også med antallet af skabte muligheder/chancer pr. kamp. 

Her er det måske ikke overraskende, at offensive Rungsted ligger højt, men til gengæld vil det nok være lidt overraskende for mange - måske undtaget Herning-træner Ben Cooper og hans stab - at Herning også ligger rigtig højt på det parameter.

Måske er det et tegn på, at midtjyderne faktisk har ret i, at man har haft godt fat i kampene, og at det blot var "ketchup-effekten", der skulle ramme Herning og omegn. Både Rungsted og Herning har skabt 19.1 chancer pr. kamp.

Tabellen tager et lille "knæk" efter SønderjyskE på fjerdepladsen, mens Frederikshavn og Herlev må betegnes som midterfeltet. 

Det er ikke overraskende, at Odense ligger sidst, mens den her sammenligning måske vækker en smule bekymring i Esbjerg og Rødovre. 

Se hvor mange muligheder, holdene skaber lige her: 

Herning Bluefox 19.1
Rungsted Seier Capital 19.1
Aalborg Pirates 18.4
SønderjyskE 18.2
Frederikshavn White Hawks 16.4
Herlev Eagles 15.4
Rodovre Mighty Bulls 14
Esbjerg Energy 13.8
Odense Bulldogs 13.6

INSTAT: Spelling topper index-listen VIDEO: Rungsteds Mikkel Persson gør status