Redaktionen har sat ugens A-kæde med de seks topspilere i løbet af ugen, se hvem der har fundet vej ind på holdet her

Målmand: George Sørensen (Aalborg): Fik to af tre kampe for Pirates i den her uge, mens Jesper Wulff Pedersen tog matchen mod Odense. Sørensen vandt både kampene i Herlev og Rungsted, og ikke mindst i Herlev fik han leveret en række store redninger mod hjemmeholdets stærke angribere. 51 redninger i to kampe i alt.

Back: Mads Larsen (Frederikshavn): En bundsolid uge for Frederikshavn, der hamrede både Rungsted og Rødovre. Mads Larsen var en af hovedpersonerne og fik vist sine offensive kvaliteter frem. Han leverede tre assister i 8-2-sejren over Rungsted og supplerede med scoring mod Rødovre. 

Back: Daniel Nielsen (Herning): Han er nu blevet 39 år, men Daniel K. Nielsen fremstår stadig som en maratonmand, og han er - ganske utroligt - midtjydernes mest benyttede back igen-igen. To gange "icede" han over 24 minutter for Blue Fox, og Nielsen scorede oven i købet to gange mod Esbjerg. 

Forward: Dane Fox (Frederikshavn): Tidligere i sæsonen var den iltre mand udskældt for dumheder og udvisninger, men sikke en ændring, der er sket hos Fox på det seneste, hvor han fremviser alt det potentiale, Frederikshavn havde håbet på. Fem point i 8-2-sejren mod Rungsted blev suppleret med tre point i Rødovre. Ligaens farligste mand pt.

Forward: Trevor Cheek (Esbjerg): Cheek er den seneste af Esbjergs imports, der har vist sig frem. Ikke mindst i slutfasen mod Rødovre. Her var Esbjerg bagud kort før tid, inden Trevor Cheek tog fat. Han udlignede med et halvt minut igen til 3-3, og han fik derefter scoret det afgørende mål i overtiden. Også stærkt spillende mod Herlev tirsdag aften.

Forward: Martin Højbjerg (Aalborg): Mange Pirates-spillere byder sig til i offensiven for øjeblikket og skiftes til at hælde mål og assister ind på det suveræne tophold. En af hovedpersonerne i den forgangne uge var Martin Højbjerg, der nettede to gange og supplerede med en assist mod Odense. I forvejen havde han tre point på kontoen fra Herlev og Rungsted. Fortsætter en stærk, stærk sæson. 


Thomas Spelling ude med hjernerystelse Endnu en tidligere Aalborg-træner fyret i Tyskland