Fynsk målfest i Rødovre Centrum Arena fredag aften

Hvis Rødovre-fansene håbede på en fredagsfest og sæsonens første hjemmesejr, så skulle de hurtigt tro om igen denne aften i Rødovre Centrum Arena, hvor Odense Bulldogs tog et stort skridt mod Metal Final4 ved at vinde med suveræne 9-2 uden at have problemer med et Rødovre-hold, der manglede både Frank Gymer og Johan Lundgren og dermed startede kampen uden to af sine stærkeste kort.

Nøjagtig som i den omvendte kamp i Odense tidligere på sæsonen startede fynboerne for fuld rulle.

Jesper Thörnberg og Brien Diffley åbnede scoringen, men inden der var gået fire minutter, fik Rødovre reduceret ved Gustaf Berling, inden Igor Merezhko øgede føringen for gæsterne.

Det fik ikke målfesten til at slutte i første periode. Begge hold fik sat endnu en kasse, og Kristian Jensen viste igen, at han er brandvarm for tiden med sit andet mål, inden Mikkel Binou Jensen fik sat 2-4-målet inden første pause.

Det var det sidste, måltavlen hørte til et tamt Rødovre-hold denne aften.

Det ser håbløst ud i bunden af Metal Ligaen for Vestegnens drenge, der blev kørt fuldstændig over i de sidste 40 minutter, dog efter en tilforladelig start på anden periode, hvor Stefanos Lekkas måtte vise sin klasse i Odense-målet.

Men det gik Odenses vej alligevel: Kristian Jensen fuldendte sit hattrick med gæsternes 5-2-scoring og mareridtet for Rødovre fortsatte kampen ud – uden at Odense egentlig syntes at overanstrenge sig.

Piroutek og Nieminen lagde til og stillingen var 7-2 til gæsterne inden de sidste 20 minutter.

Martin Larsen lagde en baghånd ind til 8-2 for Rødovre og lettiske Skvorcovs sluttede af, da han satte retur nummer to-tre stykker ind mod en chanceløs William Rørth.

Det sidste mål var ganske symptomatisk for kampens forløb og forskellen på de to hold denne aften. Der var klasseforskel.

Stort overtag, smal sejr til Aalborg over Herlev Herning vandt efter tæt fight i Vendsyssel, godt bakket op af 100 medrejsende fans