Nordjyderne håber at kunne sælge 6666 billetter til 150 kroner stykke

Aalborg Pirates vandt grundspillet suverænt, og nordjyderne var også en hed favorit til at gå langt i slutspillet. Nordjyderne har haft gode tilskuertal i den forgangne sæson, og det er vel næppe forkert at konkludere, at Pirates godt kunne have hentet et sted mellem 3500 og 4000 tilskuere ind i gennemsnit. 

Slutspillet kom aldrig, og nu forsøger Aalborg i stedet at sælge billetter til "den aflyste finale", som man udtrykker det hos Pirates-organisationen. Nøjagtig som i Rødovre er man inspireret af svenske Björklöven, der har solgt over 20.000 billetter til Allsvenskan-finalen mod Modo Hockey, der aldrig bliver færdigspillet.

I Aalborg håber man på at ramme 6666 billetter til 150 kroner stykket. 

- Vi kunne potentielt have fået 12 slutspilskampe på hjemmebane, og de er nu blevet flået væk, så vi håber selvfølgelig, at vi kan få skabt noget hype omkring det her, og at folk har lyst til at støtte. Vi sætter det hele op som en sædvanlig hjemmekamp, og folk får tilsendt deres billetter. Vi kan desværre bare ikke åbne dørene i Bentax Isarena, siger Thomas Simonsen, der er billet- og marketingansvarlig hos Pirates - og i øvrigt også "stemmen", der vil byde velkommen, når arenaen igen åbner.

Støttebilletterne kan købes lige her:  


Frederikshavn: Slutspilsbilletter og trøjeauktion Herlev: Biletter til støttefest kan købes allerede NU