Slutspilsbilletter kommer snart til salg i det nordjyske

Frederikshavn White Hawks er som alle andre klubber i Metal Ligaen hårdt ramt af den aktuelle situation, og i Danmarks nordligste klub appellerer man derfor også til folkets hjælp i en vanskelig situation. 

På White Hawks' hjemmeside skriver man således: 

Vi havde alle glædet os til slutspillet, hvor de otte bedste klubber herhjemme skulle kæmpe om DM pokalen. Efter vores Final 4 triumf havde vi sat næsen op efter et spændende slutspil, hvor bedst af 7 serierne altid er garanti for seværdig, spændende, dramatiske, og nervepirrende opgør.

Noget vi desværre har måtte vinke farvel til i år, hvor Coronavirus desværre har sat hele verden i stå. Vi er alle klubberne i dansk ishockey dybt afhængige af slutspillet og dets indtægter. En indtægt der gør at klubberne kan overleve.

Nu er økonomien desværre sat på en ordentlig prøve, og vi står alle lige nu i det uvisse omkring, hvordan det ser ud. Vi vil så gerne have en fuldtallig Metal Liga i den kommende sæson, og derfor sætter vi nu i Frederikshavn White Hawks ”SLUTSPILS-BILLETTER” til salg.

Derfor kan I fra i næste uge købe SLUTSPILS-BILLETTER, for at støtte klubben i den hårde tid vi går i møde. Vi har mere om det i næste uge, hvor vi sætter billetterne til salg på hjemmesiden.


Også Esbjerg Energy beder om velvilje Aalborg Pirates sælger billetter til den "aflyste finale"