Frederikshavner-legenden giver her sit bud på, hvem der kommer med Aalborg og Frederikshavn videre til sæsonens første højdepunkt

Tidligere i dag lancerede vi Podcast nummer 2 to i sæsonen, hvor Mike Grey – tidligere Frederikshavn-kaptajn – vurderede Metal Ligaen indtil nu.

Grey tøvede ikke med at dele ris og ros og meninger ud, og gav store plusser til topholdet Aalborg, mens han ikke tøvede med at kalde Herning for denne sæsons skuffelse.

Til sidst gav Mike Grey også sit bud på, hvem der kommer med i Metal Final4 – godt nok FØR tirsdagens kampe – og han var enig i de fleste andres vurdering: Aalborg og Frederikshavn misser ikke sæsonens første højdepunkt.

Men hvem har Grey egentlig til at snuppe de to sidste pladser, når Metal Ligaen runder 16 spillerunder?

- Det bliver sindsygt afgørende, når holdene mødes internt i de kommende uger, men hvis jeg skal byde ind, så holder jeg selvfølgelig på Aalborg og Frederikshavn.

- Jeg tror Esbjerg og Rungsted tager de sidste to pladser. Som jeg ser det kommer Rungsted op og snupper den sidste plads. De ser gode ud, og er i rigtig god form lige nu. Men det kan være, vi bliver klogere, siger Mike Grey i Metalligaen.dk’s nye Podcast.

Den kan du lytte til lige her – hvor Grey altså på 38 minutter gennemgår Metal Ligaens ni mandskaber fra top til bund.


OPTAKT: Odense Bulldogs-Frederikshavn White Hawks Herning-træner: Det går ikke vores vej lige nu