Kampstart i VinMedKant Arena 19:30

Den gode gamle fredagsfest forsøges genskabt i Odense, hvor den såkaldte enkrones-kamp nok skal sætte gang i den på lægterne.

Odense trænger også til gang i den på isen, hvor den gode periode er blevet afløst af to kampe uden mål. Først nederlaget på 0-4 i ”Livgarde-kampen” mod SønderjyskE og derefter 0-6 i Aalborg, hvor Odense skuffede og til tider lignede holdet fra 2019.

Så der skal ske noget positivt, så fynboerne også uden Martin Larsen kan få en god afslutning på sæsonen, der teoretisk kan ”forlænges” lidt endnu, hvis Odense vinder. Det vil nemlig betyde, at Rødovre ikke helt har sikret sig den sidste slutspilsplads endnu.

Så Rødovre har også noget at spille for, og det må også være vigtigt for Mighty Bulls-holdet at sende et statement og bevise, at Odense er definitiv nier.

Samtidig skal Rødovre-mandskabet også i trit frem mod den slutspilsduel, der formentlig venter mod Aalborg 13. marts.

Rødovre skal finde kæder, rytme, tempo og intensitet og det er slet ikke for tidligt at komme i gang for et Mighty Bulls-mandskab, der har været yderst ujævnt gennem hele sæsonen – ikke mindst grundet skader.

Matthias Asperup var et yderst solidt islæt, da han kom ind mod Esbjerg, og Asperup er i den grad et pift til Rødovre, hvis han kan finde topformen. Det så grangiveligt sådan ud i det vestjyske.

Hold øje med: Brock Beukeboom har været god i de specifikke, defensive statistikker hos Odense, og han er helt sikkert en mand, der sagtens kan få tilbudt en kontrakt næste sæson. Hos Rødovre har Miro Keskitalo også til gode at fremvise noget mere offensivt, det kan give et ekstra skud offensive vitaminer til Mighty Bulls.

Historikken: Kampen i aften afgør også serien i grundspillet mellem de to hold. Rødovre står med 3-2 i sejre og 8-7 i point mod fynboerne. 

Statistikken: Vi har et formbarometer over 10 kampe, hvor Odense står med 15 point mod Rødovres 10. Kommer Vestegnens sønner fremad i det regi i de sidste kampe i grundspillet?

Skader/karantæner: Odense måtte afgive Martin Larsen til Rungsted, ellers ingen ude i Aalborg. Nicklas Carlsen, Kasper Larsen, Jonas Sass, Teemu Virtala, Thomas Olsen og Lasse L. Carlsen sad ude for Rødovre i Esbjerg. 

Det forventer vi: Selv om pladsen i slutspillet formentlig er givet til Rødovre, så skal der sendes signaler. Det må blive helt tæt og intenst og med mange folk på lægterne, er det formentlig, det tætteste Odense kommer på en slutspilskamp i den her sæson. 


Selv om 20 mand kæmper for kontrakt: Ishockey er stadig kollektivets sport OPTAKT: Herning Blue Fox-Esbjerg Energy