Kampstart 15:00 i Spar Nord Arena

Det er næsten ved at være tradition, når Rødovre møder Odense og Herlev, men endnu engang taler vi vel mere eller mindre om sidste chance for Rødovre, hvis Magnus Sundquist og co. skal gøre sig håb om at komme med på den sidste plads i slutspillet.

- Vi så igen, hvad der sker, hvis vi ikke er ydmyge i de vigtige situationer – specielt i starten af kampen. Vi laver nogle fatale fejl, der giver SønderjyskE chancer, uden at de selv skaber nogle chancer. Og det holder ikke – ikke mod nogle hold i ligaen, siger Magnus Sundquist til Rødovres hjemmeside før dagens kamp. 

- Efter dét viser vi i både anden og tredje periode, at vi kan spille godt. Vi vinder skudstatistikken igen, men det er lige meget, da ishockey er meget mere. 0-5 efter første periode fordi vi spiller alt for nonchalance går ikke, siger han - og ser frem til dagens kamp mod Odense. 

- Jeg forventer, at det bliver en hård kamp. Men vi har som hold vist, hvor gode vi kan være. Der er ikke nogen som helst undskyldning for ikke at kæmpe med alt og betale prisen for en sejr, siger han. 

Odense Bulldogs kommer til kamp efter 23 dages pause på grund af Corona hos både Bulldogs selv og hos modstanderne. I dagens Fyens Stiftstidende vurderer Odense-direktør Ole Nielsen situationen.

- Rødovre er et hold som kæmper hårdt for at komme tilbage, men samtidigt er de en sjov størrelse, da deres resultater er meget blandede, men efter trænerskiftet har det set godt ud, og der er ingen tvivl om, at det bliver en hård kamp, siger han. 

- Rødovres to første kæder, skal vi holde godt øje med, og vi skal virkelig tage os i agt. Dertil er der en masse ubekendte, nu hvor vi ikke har været i kamp længe, og nogle af vores spillere stadig ikke fysisk er på 100 procent - sagen er jo bare den, at vi ikke ved præcis, hvor vi står endnu, konstaterer Nielsen. 

Hold øje med: Rødovre har muligvis to målmænd ude med skader, så det bliver muligvis første start i karrieren til Jonathan Hintze Christiansen, der gjorde en fin figur mod SønderjyskE for nylig. Med Samu Perhonen som sandsynlig starter for Odense, bliver det "ung mod gammel" i målmandsduellen. 

Det forventer vi: At Rødovre vil gøre alt for at komme bedre fra start end i kampen mod SønderjyskE for et par dage siden. Så forvent en stærkt koncentreret Mighty Bulls-mandskab, der bør kunne holde kampen tæt mod et Odense-hold, der med større bredde fremstår som smal favorit i eftermiddag - pause eller ej.

De indbyrdes kampe: De to hold mødtes tidligt på sæsonen i Odense med fynsk 6-0-sejr til følge. Siden har de to hold spillet tre gange i Rødovre med tre gange uafgjort i ordinær tid til følge. To gange har Rødovre snuppet bonuspointet, en gang har Odense. 

Statistikken: Og vi kan brygge videre på de indbyrdes kampe og konstatere, at Rødovre skal fortsætte det stærke spil på udebane fra midtugens kamp mod Esbjerg. Klart nederlag ude mod Odense i sæsonen og tre tætte kampe hjemme. Det skal der laves om på.

Skader/karantæner: Rødovre har muligvis både John Muse og William Rørth ude. Nicklas Carlsen har efterhånden været ude længe, Maksim Popovic var heller ikke med mod SønderjyskE, hvor der var debut til Christopher Rübenach. 

 


VIDEO: Højdepunkter fra Herning-Herlev Veteranen førte an, da White Hawks besejrede Herlev