Allerede nu kan man begynde at glæde sig til de klassiske kampe mellem jul og nytår

Det er efterhånden en ægte klassiker og en tradition i dansk ishockey med ishockey mellem jul og nytår. Det er her vi får en forsmag på stemningen i slutspillet og den intensitet i spillet, der præger de afgørende kampe i sæsonen.

Ishockey mellem jul og nytår er bare noget specielt, og igen i den kommende sæson byder jule- og nytårsdagene på en række kanonkampe.

Søndag 27. december om eftermiddagen byder Herlev og Rødovre ind til naboopgør i Spar Nord Bank Arena. Samme tidspunkt – 15:00 – lægger Kvik Hockey Arena is til klassikeren mellem Herning og Esbjerg. Senere på dagen (19:00) tager Odense Bulldogs mod SønderjyskE, mens Rungsted og Aalborg spiller 19:30 i Bitcoin Arena. Det er altså kampen mellem de to seneste sæsoners grundspilsvindere.

Derefter kan spillerne nyde en enkelt fridag, inden det tirsdag 29. december går løs med følgende kampe: Esbjerg-SønderjyskE, Herning-Odense, Frederikshavn-Aalborg og Rungsted-Rødovre.

Tre af de opgør vender om og spiller ”back to back” dagen efter 30. december: Odense-Herning, Aalborg-Frederikshavn, SønderjyskE-Esbjerg.

Altså har vi både jyske klassikere, rivaliseringer over to dage og et ”sjællandsk mesterskab” over tre spilledage i juledagene. Det bliver stort.


RETRO: Da Michelles historiske debut gik i vasken De fire første TV-kampe er faldet på plads