Mighty Bulls besøger Odense i aften

Der er en enkelt testmatch på programmet i aften. 

Fynboerne fra Odense Bulldogs tager imod Rødovre Mighty Bulls, og det er anden gang, de to mandskaber tørner sammen. Odense vandt det første opgør i Rødovre med 4-2, og begge hold kommer fra en travl weekend.

Odense var på plads i Sverige i weekenden, hvor det i Ljungby blev til sejr over Halmstad og nederlag efter straffeslag mod Troja-Ljungby. Rødovre havde mange unge spillere med i Esbjerg og Vojens, hvor det blev til nederlag mod både vestjyder og sønderjyder.

Det tager Olaf Eller, Rødovre-træner, formentlig ikke så tungt. Han har kun et for øje, og det er sæsonpremieren, der for Rødovres vedkommende er en udekamp mod Rungsted 1. september. Odense møder samme aften Herlev på udebane. 

Til gengæld er der næppe tvivl om, at Eller meget gerne vil have flere nøglespillere med i aften. Han har blandt andre savnet Mads Eller og Brandon Magee, der er vigtige brikker hos Mighty Bulls. 

Odense har været tæt på fuldt mandskab i træningskampene hidtil, og fynboerne synes allerede at være inde i en fornuftig rytme. Der er ingen tvivl om, at fynboerne er på jagt efter endnu et stærkt grundspil, pladserne i Metal Final4 og en top fire-placering i grundspillet. 

En af brikkerne i det puslespil er altså træningskampen i aften. Den sendes direkte på Metalligaen.tv, hvor Michael Damsted kommenterer. 


DIREKTE PÅ METALLIGAEN.TV - HELE MEDIA DAY sendes live 5-0: Sikker sejr til Herning over Rungsted