Odense var med helt til det sidste i Bentax Isarena i aften

I Aalborg var der glædeligt gensyn med flere af Pirates' tidligere spillere, da fire tidligere Aalborg-spillere var på besøg sammen med resten af Odenses trup.

De undertippede gæster lagde ud med samme hårde arbejdsindsats som tirsdag hjemme mod SønderjyskE, men måtte dog se Thomas Spelling være tæt på allerede i kampens første minut.

Odense kom kort tid efter foran ved Yannick Vedel. Hans skud midt i målet gik nærmest gennem George Sørensen og trillede i mål.

Det gav Odense et større boost, og fynboerne havde også muligheder for at komme yderligere foran, men det var Aalborg, der fik udlignet ved Mikkel Højbjerg i powerplay.

Odense kæmpede hårdt - bedst illusteret ved Mike Daugulis, der smed sig ned i et slagskud fra Olivier Hinse og rejste sig op og kæmpede videre. I de døende sekunder var Odense tæt på at komme foran, men Sørensen var på plads i Aalborg-buret.

Pirates har fået en på papiret blød start på sæsonen i Metal Ligaen med hjemmebane mod Herlev Eagles, og så igen i aften mod Odense Bulldogs.

Til kampen var Aalborg uden Victor Panelin-Borg samt Jeppe Jul Korsgaard, men ellers i stærkeste opstilling.

Odense var sjældne gæster i Aalborg-zonen i begyndelsen af anden periode, og det udnyttede hjemmeholdet til at score til 2-1, da unge Jonas Jakobsen sendte pucken i nettet. Opspillet stod Tobias Ladehoff flot for, da han fik Odenses målmand helt ud af position, og Jakobsen kunne smide pucken i et næsten tomt mål.

Vedel havde muligheden kort efter til at udligne, da Tim Davison glemte alt om sine defensive pligter, men George Sørensen var på plads.

Midtvejs i perioden var Aalborg tæt på at komme yderligere foran, men en god redning med det yderste af benskinnen, holdt Evan Cowley pucken ude af målet.

Lasse Bo Knudsen gjorde ellers det rigtige og trak pucken med den vej, hvor målmanden kom fra, men Cowley bragte alle sine mange centimeter til at få ram på pucken.

De unge spillere i Aalborgs 4. kæde var igen tæt på at score, men Cowley fløj rundt i målet og reddede Odense. Men han var chanceløs, da Tobias Ladehoff tæt under mål kunne styre pucken i nettet til 3-1.

Odense havde chancen i powerplay, men det lykkedes ikke for gæsterne at reducere i slutningen af anden perioder.

Aalborg forsøgte at kontrollere kampen hjem fra spids, og missionen så ud til at fungere. Hjemmeholdet skabte mange gode chancer, dog uden at ramme plet. Cowley stod fremragende, og en Aalborg-udvisning førte til at

og Aalborg skabte chance efter chance, og det lignede bare et spørgsmål om tid, før Aalborg ville lukke kampen helt, men Cowley holdte Odense inde i kampen i en stor del af perioden.

Mod slutningen tog Aalborgs Tobias Ladehoff en udvisning, og Riley Bourbonnais hamrede pucken i nettet for Odense. Håb for fynboerne.

Odense tog målmanden ud med lige under to minutter igen af perioden. Aalborg havde mulighederne på tomt mål ved Olivier Hinse og Anders Krogsgaard, men henholdvis Michael Eskesen og Sebastian Ehlers var nede og lege målmand for en kort bemærkning.

Det lykkedes ikke for Odense at udligne og tiden løb af uret, og Aalborg kunne notere sig for sin anden sejr i Metal Ligaen.

Frederikshavn sled sig til smal sejr i Herlev Pistilli og nordamerikanerne sørgede for Esbjerg-sejr mod Herning