Efter to nederlag mod Bulldogs lykkedes det for Mario Simionis tropper at vinde i Spar Nord Arena

SønderjyskE kan gøre klar til dobbelt topopgør mod Herning Blue Fox fredag og lørdag med optimisme i behold.

Mario Simionis mandskab spillede her til aften en god udebanekamp og fik visket det seneste 1-5-nederlag til Odense væk fra blokken. 

Det blev nemlig til en 5-2-sejr til de lyseblå i aften i Spar Nord Arena, hvor gæsterne var yderst effektive og profiterede af fynske opspil, der ikke lykkedes og uvante fejl af målmand Stefanos Lekkas.

Det var Nikolaj Krag-Christensen, der slap fri og blev første målscorer, da SønderjyskE hurtigt vendte spillet og bragte sig foran. Der var spillet 12 minutter, da et Odense-udspil fra egen zone kiksede totalt.

Mike Little blev spillet fri og SønderjyskE-kaptajnen svigtede ikke. 0-2-scoringen var Littles anden i sæsonen.

Da de to hold senest tørnede sammen, scorede Odense fem gange i special teams - tre gange i overtal og to gange i undertal. 

Men i aften var det SønderjyskE, der drillede i fire mod fem: Stefanos Lekkas fumlede omkring eget mål og tabte pucken til en konsekvent Charlie Combs, der vendte om og lagde pucken i tomt mål.

To minutter reducerede Odense-topscorer Gunars Skvorcovs, men Cam Spiro svarede hurtigt igen, og SønderjyskE var foran med tre inden sidste periode. Igen i øvrigt på et uvant dårligt "play" af Lekkas. 

De sidste 20 minutter var en fynsk jagt på reducering og med SønderjyskE i fin kontrol. 

Men da Rasmus Simonsen arbejdede hårdt inde foran mål og reducerede med syv minutter igen, skabte han et lille håb blandt hovedparten af de 1350 tilskuere. 

Det var dog bare ikke en aften, hvor det spillede bas for Bulldogs, og det blev aldrig frygtelig farligt, inden Valdemar Ahlberg kløgtigt lobbede pucken i tomt bur til slutresultatet. 


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Odense-SønderjyskE Solide ørne sikrede 4-1-sejr over Esbjerg