Se hvilke seks spillere, der har fået plads lige her

Følgende seks spillere har fundet plads på Ugens Hold på Metalligaen.dk i denne uge: 

Målmand: David Grubak (Rungsted): Kom ind og holdt buret rent mod Herning i Rungsteds 6-2-sejr og fulgte op med en storkamp mod Herlev, hvor Rungsted vandt 2-1. 

Back: Martin Lefebvre (Aalborg): Han var "seedet" til at blive Anders Krogsgaards afløser i Aalborg, og Martin Lefebvre har i den grad leveret fra start. To mål i Vojens tirsdag og et sublimt oplæg til Kabanov som højdepunktet i kampen mellem Aalborg og Frederikshavn.

Back: Benjamin Mauritzen (Rødovre): Han satte i store træk ikke en skøjte forkert mod Frederikshavn onsdag aften. Et mål, fire assister og en fremragende indsats i Mighty Bulls' 6-3-sejr.

Forward: Kirill Kabanov (Aalborg): Spillede en meget, meget fin kamp mod Frederikshavn. Ikke blot med sine to scoringer og gamewinneren i straffeslag, men også med en bundsolid arbejdsindsats som altid. 

Forward: Rasmus Andersson (Rungsted): 22'eren fra Rungsted er brandvarm for øjeblikket. Ikke blot med sit hattrick i premieren mod Esbjerg (sidste uge), men også med vigtige scoringer i kampene mod Herning og Herlev i den forgangne uge. Klasse.

Forward: Oliver Kjær (Rødovre): Er kommet tilbage fra et år i Nordamerika og gik i gang med at vise sit store potentiale onsdag aften i Rødovre Centrum Arena, hvor han var på plads med en enkelt scoring og tre assister og masser af skøjteløb og arbejde.  


Pasanen: Justin Shuggs skud var i verdensklasse Grubaks store gennembrud i Rungsted