Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Odense Bulldogs mod Esbjerg Energy.

Det plejer at være garanti for både underholdning og intensitet, og sådan har det også været i de to første matcher mellem de to mandskaber i denne sæson.

Begge kampe er faktisk endt med udesejre, og i en lidt vanskelig tid for Esbjerg Energy, kan aftenens gæster se tilbage på en god kamp i Spar Nord Arena tidligere på sæsonen. 3-0-sejren i Odense var måske den bedste og mest disciplinerede kamp, vestjyderne har spillet i indeværende sæson. 

Og faktisk har Esbjerg som det eneste hold af de otte øvrige maksimumpoint mod Bulldogs i denne sæson. Det første opgør endte med en 2-1-sejr til Energy hjemme i hulen i Granly Hockey Arena.

Men helt aktuelt kan vi altså se tilbage på et Odense-hold, der i fin stil vandt 6-3 i Rødovre i aftes og spillede en solid match, mens Esbjerg hjemme mod Rungsted skuffede med en pauver indsats og et nederlag på 2-4.

Kan Esbjerg få fat i sæsonens foreløbige favoritmodstander i aften igen eller fortsætter Odense marchen mod en top4-placering.

Statistikken: Netop en top4-placering er Esbjergs erklærede mål og minus tre point i aften mod Odense vil betyde, at Esbjerg vil have 11 point op til fjerdepladsen. Det har Energy ikke råd til.

Historikken: Markant ændring i de to holds samlede scoringer i de indbyrdes kampe. I sidste sæson blev der scoret ni gange i snit i de indbyrdes kampe. I denne sæson blot tre mål i gennemsnit. 

Det forventer vi: Et Odense-hold i humør, der vil forsøge at trykke Esbjerg i bund fra start og lave en "klassisk" Odense med et hurtigt mål. Det har Esbjerg modstået glimrende hidtil i sæsonen. Kan Energy holde for igen?

Skader/karantæner: Jannik Christensen afsoner sin sidste karantænedag i aften. Grayson Downing var skadet. Hos Odense manglede Gorm Topholt i Rødovre. 

Hold øje med: Eksplosion af Brien Diffley, der pludselig scorede to gange i aftes i Rødovre. Esbjerg havde en stærk Phillip Schultz, der nettede i undertal og skabte håb i går for Energy. 


Mathias Mølgaard sendte Odense op på tredjepladsen i Metal Ligaen HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA Rødovre-Odense