Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Endnu en af de kampe, hvor Rødovre Mighty Bulls er under det største pres.

Selv om der er lang vej hjem i grundspillet og mange point at spille om, så bliver det mere og mere vanskeligt for Rødovre at sætte efter holdene foran, hvis hullet bliver for stort. 

I aften gælder det igen - som i sidste uge mod Herlev - en kamp mod nummer otte. Den tabte Rødovre 0-3, mens det blev 0-3 mod Herning mandag aften. 

- Ser man på de to seneste kampe, er det frustrerende at stå her med hverken point eller mål i de kampe. Herlev-kampen kontrollerede vi til tider, og vi er nødt til at forvandle vores chancer til mål. Det er det, hockey drejer sig om. Det samme i Herning, hvor vi også havde fuld kontrol af og til, men ikke fik scoret mål, siger Rødovre-træner Magnus Sundquist. 

- De to første mål mod både Herlev og Herning er mål, vi ikke må lukke ind, hvis vi skal vinde de tætte kampe. Vi skal ikke foretage dårlige beslutninger, som gør, at vi lukker mål ind, fortæller Magnus Sundquist om de to sidste kampe - og han forlanger mere effektivitet af sit mandskab. 

- Oftest hører dårlige powerplay sammen med det, at man har svært ved at score generelt. Presset ved, at man er “nødt til at score”, når man får et powerplay bliver større, hvis man ikke scorer i 5 mod 5. Vi har nu en hel del i vores powerplay, og de spillere som er på isen i den spilform, er nødt til at steppe op og være mere desperate, når chancerne falder til dem, lyder det. 

I aften altså Odense på besøg i Rødovre Centrum Arena, nøjagtig som 29. november, hvor Rødovre vandt 4-3 efter straffeslag - efter at have vendt en sikker fynsk føring på 3-0. 

Det går lidt op og ned for Odense, der haft en lille uges pause siden kampen mod Esbjerg fredag aften, som var kaotisk og udisciplineret fra Odense side, da det hele skulle afgøres i de sidste 20 minutter.

I aften er motivationen klar for Bulldogs: Man kan smide Rødovre 11 point bagud og endda have to kampe i hånden. Paul Thompson behøver formentlig ikke sige mere i omklædningsrummet før kampen.

De indbyrdes kampe: Odense vandt den første kamp hjemme med 6-0. Derefter vandt fynboerne 4-3 efter overtid i Rødovre, inden Rødovre vandt 4-3 efter straffe senest i Rødovre Centrum Arena.

Skader/karantæner: Rødovre var i Herning uden Alberto Pison og William Rørth, mens Odense manglede Radek Cip i lineuppen mod Esbjerg senest. 

Det forventer vi: En helt tæt og jævnbyrdig match, hvor Rødovre må udvise en vis desperation for - ikke mindst - at få scoret mål. Men som skrevet ovenfor har Odense også motivationen på plads for at sætte Rødovre af i tabellen.

Statistikken: Rødovre har ikke scoret mål i 134 minutter og scorede faktisk senest i sejren over Odense 29. november. Mighty Bulls har i tre kampe ud af de sidste fem været uden mål.

Hold øje med: Er det i aften Nicklas Carlsen rammer sit måljæger-gen igen? Hos Odense er det vigtigt, at den finske forward Jonatan Tanus holder fokus på spillet og ikke på alt muligt andet, som det var tilfældet mod Esbjerg fredag. 


U20 DIVISION IA-VM: Sådan henter eller køber du dine billetter Henriksen pillede pynten af Mestrene