Kampstart 19:30 i Frøs Arena

Ikke siden jul/nytår har de to "syddanske" rivaler mødtes over en omgang ishockey.

Dengang resulterede det i to jævne kampe med en enkelt sejr til hver i Odense. I Vojens plejer sønderjyderne at have ganske godt fat i Bulldogs og må trods de mange skader, der florerer i truppen, tage en lille favoritværdighed på sin kappe i aften.

Sønderjyderne har ikke tabt hjemme mod Odense siden november 2017.

Når det er sagt, så kommer SønderjyskE til at møde et Bulldogs-hold, der kommer direkte fra flotte præstationer mod topholdene fra Rungsted og Esbjerg og lige nu er fynboerne på ingen måde bange for noget modstand.

Der er kommet langt mere struktur og ro over spillet siden Odense har skiftet godt ud i truppen og fået flere mennesker i boksen. 

Med Henry Hardarson og Lukas Lundvald tilbage for nylig mod Rungsted, er der også en vis bredde i angrebet, og skal vi nu igen-igen tale om sidste chance for et slutspil, så skal Odense gå efter tre point i Vojens.

Ellers må vi efterhånden sige farvel til Bulldogs, der nøjagtig som i sidste sæson er kommet alt, alt for sent i gang med at hente point. Det er noget, der skal ændres på til næste sæson.

Skader/karantæner: Odense må forventes at stille med mere eller mindre fuldt hold, mens SønderjyskE i Aalborg måtte se Anders Førster udgå efter et hændeligt uheld. Daniel Nielsen, Steffen Frank, William Boysen, Anders Biel, Daniel Galbraith og Victor Rollin Carlsson var i forvejen ude for sønderjyderne, der ligeledes venter på den nye mand Matt Salhany.

Det forventer vi: Med så mange SønderjyskE-folk ude er det som minimum Odenses pligt at holde kampen jævn og tæt. Det kan sagtens blive helt lige, men som skrevet ovenfor har SønderjyskE et lille mentalt forspring i Frøs Arena. 

Statistikken: Med mange spillere ude, bliver der trukket store veksler på en mand som Matt Prapavessis, der spillede 28:50 minutter i Aalborg for nylig. Hos Odense var der rigtig meget spilletid til førstekæden med Mitchell, Golovkovs og Oliver Anker Christensen mod Rungsted og trioen var ganske giftig.

Historikken: Det er femte gange de to hold mødes i sæsonen. Den ene kamp i Vojens vandt SønderjyskE 4-0, mens det har været helt lige i Odense med sejr, nederlag og overtid (straffesejr til SønderjyskE) i kampene i VinMedKant Arena. 

Hold øje med: Oliver Anker Christensen har spillet helt forrygende på det seneste. Mere ansvar og gode medspillere har gavnet aalborgenseren, der med sikkerhed har spillet sig til en kontrakt i næste sæson i Odense, hvis han selv vil. Hos SønderjyskE er Mikkel Jensen også begyndt at score mål med knap så store mellemrum og har også haft gavn af mere ansvar. 


STREAM: Frederikshavn WH-Herning Blue Fox TRE SPILLEDAGES KARANTÆNE til Christopher Kamph, Odense Bulldogs