Kampstart 19:30 i Frøs Arena

Nu er det definitivt Odenses sidste chance for slutspil. 

Fynboerne SKAL have point for at bevare håbet frem mod søndagens kamp mod Rødovre som i regnskabet ikke må være seks point foran efter i aften, hvis Odense skal have en teoretisk chance.

Samtidig har Rødovre altså selv muligheden for at afgøre sagen mod Frederikshavn, men det er en helt anden historie end aftenens kamp, hvor Odense nok skal få sin sag for mod et SønderjyskE-hold, der er i fin form og nu lugter fjerdepladsen og hjemmebanen i kvartfinalen.

- Lige i første omgang vil vi gøre alt for at se, om vi kan holde spændingen i kog de sidste runder ved at vinde i SønderjyskE. Selvom vi godt ved, at det er blevet svært efter, at Rødovre vandt i Herning i søndags, hvor vi ikke selv kunne vinde over Aalborg, selvom vi igen var godt med også i den kamp. Men så længe det er muligt, tror vi selvfølgelig på, at det kan lade sig gøre, siger Odense-direktør Ole Nielsen til Fyens.dk før kampen i aften.

Hos SønderjyskE er der ro på bagsædet og skadeslisten synes lysere og lysere. Nu mangler blot tre mand (vi tager Daniel Nielseng fra) før Mario Simion kan disponere over alle folk og fire kæder med størst mulig styrke og rutine. Og på det papir bliver SønderjyskE ikke nemme at danse med i slutspillet.

I aften møder sønderjyderne et desperat Odense-hold, og det skal blive yderst interessant at se, hvor langt den desperation kan føre Bulldogs i jagten på den anden sejr på stribe mod rivalerne i syd. 

Skader/karantæner: Odense har Christopher Kamph tilbage efter overstået karantæne. SønderjyskE måtte senest undvære Emil Bejmo, Anders Biel, Cam Brown og langtidsskadede Daniel Nielsen. Sønderjyderne gav debut til Jeppe Müller.

Statistikken: SønderjyskE næstbedst på formbarometeret med 11 point i fem kampe, mens Odense med nederlaget mod Aalborg er nede på otte point i de seneste fem kampe.

Hold øje med: Yannick Vedel er en ”unsung hero” i SønderjyskE’s optur på det seneste. Masser af spilletid og hårdt arbejde. Han er i topform, nøjagtig som Ales Sova, der er blevet en sikker grundsten i Odenses defensiv.

Det forventer vi: Et revanchelystent SønderjyskE-hold er klar til at hævne 1-4-nederlaget senest mod fynboerne. Det kan blive en hidsig, fysisk og tæt affære med SønderjyskE som favorit.

Historikken: Der er jævnbyrdighed set over hele sæsonen. 2-2 i ”rene sejre” og en enkelt sejr i overtid/straffe til SønderjyskE.


OPTAKT: Herlev Eagles-Rungsted Seier Capital OPTAKT: Esbjerg Energy-Herning Blue Fox