Redaktionen har sat ugens A-kæde efter sidste uges to spillerunder

Målmand: Thomas Lillie (Rungsted) - Gelejdede Rungsted til smalle og vigtige sejre mod Herlev og SønderjyskE. Kun tre mål imod i alt med 58 redninger til følge. Er han på vej til sidste sæsons slutspilsform?

Back: Kyle Hope (Frederikshavn) - Stærkt kørende for øjeblikket. Spillede 20 minutter i kampen mod Esbjerg og fortsatte sin gode stil mod Herlev med tre point i 6-3-sejren. Ligner efterhånden et godt køb for Frederikshavn.

Back: Shane Hanna (Rungsted) - Det er næsten en slags gentagelse, men Hanna bliver altså ved med at imponere og er tæt på Tim Daly-betydning for Rungsted nu. Scorede både mod Herlev og SønderjyskE og spiller adskillige minutter.

Forward: Grayson Downing (Esbjerg) - Endnu et i rækken af endeløse comebacks for Downing, der igen viste sin styrke ved at score det afgørende mål mod Herning, skød syv gange på mål, tacklede tre gange, havde tre chancer og spillede 20:51 minutter som han fejrede med det afgørende mål.

Forward: Nikolaj Krag-Christensen (Frederikshavn) - Solid aften på kontoret i sejren mod Esbjerg, men eksplosion i hjemmekampen mod Herlev, hvor han leverede tre point i form af to mål og en assist. Inde i en stærk periode lige nu.

Forward: Henry Hardarson (Odense) - Var igangsætter, indpisker og ambassadør for Odenses enkrones-kamp mod Rødovre, og han sagde tak for fremmødet ved at score to gange. Dermed var han med til at vende kampen for fynboerne og vil han, spiller han også for fynboerne næste sæson.

Rødovre jubilæumsfest fes ud, Herning vandt sikkert 4-1 OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Herning Blue Fox