Kampstart 19:30 i VinMedKant Arena

For øjeblikket er det nemt at betone, at hver eneste kamp er yderst vigtig, og således også matchen mellem Odense og Rødovre i aften på Fyn.

Bulldogs skal have point i hver eneste hjemmekamp for at holde trit med pladserne i slutspillet, mens Rødovre-mandskabet formentlig lurer på en plads i Metal Final4 senere på sæsonen. Det vil kræve en fortsættelse af det gode spil fra Herlev-kampen i tirsdags.

Efter tre nederlag på stribe optrådte Rødovre med langt større spillelyst og disciplin hjemme mod rivalerne.

Rødovre-træner Lehtonen siger om de seneste kampe, som altså er endt 1-3 mod Herlev og derefter 4-1 mod Esbjerg.

– Esbjerg er et andet type hold end Herlev. De er et fysisk stærkt hold, og vi havde problemer med at vinde duellerne i kampen. Herlev er mere skøjtestærke, ligesom os, så det er to forskellige typer af kampe. Men jeg synes også, at vi var mere ydmyge i tirsdags i forhold til de seneste kampe og så spillede vi mere simpelt og arbejdede for holdet, fortæller han.

Hos Odense har spillertruppen holdt et par fridage og siden har træner Svensson – siger han i et interview med klubbens hjemmeside – forsøgt at genfinde det momentum og det tempo, som Odense spillede med i seneste hjemmekamp mod Herning, som fynboerne vandt 2-1 efter straffeslag.

Historikken: Odense var bagud 0-2 mod Rødovre i sæsonpremieren, men kom tilbage på 2-2 inden den ordinære tid stoppede, og det var først i overtiden, at Steffen Klarskov klappede sejrsmålet ind for Mighty Bulls.

Statistikken: Vojtech Komarek har ganske overraskende sit første point til gode. Tjekken slider og slæber, men mangler lige det sidste for at score point. Hos Rødovre har Virtala-brødrene hidtil i alt leveret 0,5 point pr. kamp. Måske lige under det forventede.

Duellen: Den her målmandsduel bliver rigtig interessant. De to lange goalies, Evan Cowley og Matt O’Connor har virkelig imponeret. Nu mødes de for anden gang i sæsonen.

Det forventer vi: Tempo, tempo, tempo. Begge hold lever på skøjteløb, og det skal blive interessant at se, hvordan Rødovre kommer til at leve med Odenses bistre spillestil. Det kan sagtens blive yderst intenst i aften. 

Skader/karantæner: Lucas Bjerre Rasmussen og formentlig også Jakob Wittendorf ude for Odense, mens Andre Pison sad over for Mighty Bulls tirsdag mod Herlev. Årsag ukendt.


SønderjyskE henter finsk back på to måneders-kontrakt, debut i Herning i aften OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Esbjerg Energy